Vad händer på klubben?

Här hittar du vår kalender och information om vad som händer på klubben.

DECEMBER 2019

9           Medlemsmöte
 DEC         Alla medlemmar välkomnas till medlemsmöte måndag 09                          december kl. 19.00 på Järfälla Brukshundklubb

Vi passar på att välkomna Julen och 2:a advent så vi bjuder                      på julmacka och (alkoholfri) julöl, med start 18.00.
                För att veta hur många mackor vi ska göra behöver ni                                    meddela er senast 5/12 via Facebook eller på mail till
                ordf@jarfallabk.se

Välkomna!

Föreläsning - Specialsök

Vid det här unika tillfället kommer du få lyssna på när duktiga Camilla van Tol föreläser om Specialsök!
Du kommer även få möjlighet att se hur Camilla jobbar med sin egen hund.

Camilla har mångårig erfarenhet av specialsök. Hon var tidigare ansvarig för verksamheten mot specialsök på ett väktarbolag. Arbetar nu på försvarsmaktens hundtjänstenhet som instruktör för ekipage mot specialsök. Har även egen uppfödning av Springer spaniel som riktar sig till tjänstehundsverksamhet.

Tryck gärna på knappen nedan och anmäla dig!