Aktuella kurser på järfälla Brukshundklubb

igp spårläggarkurs

EXTRAINSATT IGP Spårläggarkurs med Ulf Fröjdendahl

Spårläggarkursen med Ulf blev snabbt fulltecknad så han ger ytterligare en kurs två veckor senare, söndagen den 21 november.

Arrangörer är IGP LOVE i samarbete med Järfälla Brukshundklubb. I år representerar Ulf och Akka Sverige i IGP-FH världsmästerskapet i Ungern i slutet av oktober. Veckan efter är han tillbaka för att hålla en IGP spårläggarkurs. Ulf ställer upp på ideell basis för att bidra till att klubbarna runt om i Sverige ska få fler spårläggare till nästa års tävlingssäsong.

Antalet deltagare är begränsat och arrangörerna förbehåller sig rätten att välja deltagare om kursen blir övertecknad. Alla medlemmar i SBK kan deltaga, men du som lovar att ställa upp nästa gång din klubb behöver spårläggare får förtur!
Kursen ges till självkostnadspris och en riktigt god lunch samt fika ingår i anmälningsavgiften på 250 kr.

Kursen hålls söndagen den 21 november på Järfälla Brukshundklubb. Vi startar kl 09:00 med en teoridel som pågår under några timmar för att sedan gå ut på fältet och praktisera det vi lärt oss tills mörkret faller. Du lär dig hur du ska agera på tävling, men har givetvis nytta av kunskaperna även när du tränar spår privat. Fokus ligger helt på SPÅRLÄGGNING för IGP och IGP FH, och det är inte nödvändigt att ta med din hund till kursen

Ta chansen och skicka en intresseanmälan via mejl till: info@digitalbrev.se. Berätta kort vem du är och varför du vill delta! Vi återkommer inom kort och meddelar om du får en av platserna.

Kurs: IGP Spårläggarkurs
Datum: Söndag 21 nov 2021
Plats: Järfälla Brukshundklubb
Tid: Kl 09:00 - tills det blir mörkt (ca 15:00)
Pris: 250 kr. Lunch och fika ingår placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.