Aktuella kurser på järfälla Brukshundklubb.

HundGrund

Håll ögonen öppna!

Den populära kursen HundGrund med Rose Hedman från RM’s Hundcenter i spetsen kommer gå av stapeln i på nytt under våren, en prisvärd kurs som du inte får missa!
Varför ska du välja kursen HundGrund?
Kändes det som att du ville sjunka genom jorden när din hund gjorde utfall på promenaden igår?
Har den söta valpen helt plötsligt fått ytterst selektiv hörsel?
Har du problem med hundmöten?
Vill du lära dig mer om hur inlärning fungerar?
Vill du förstå hur du kan påverka din relation till din hund?
Tävlar du med din hund men får inte till det sista i samspelet och undrar vad det beror på?
Funderar du på att byta jobb eftersom hund är det bästa man kan jobba med? Det behövs fler dagis!

Vid första praktikens avslöjas övningen som gör allt möjligt. Nyfiken?
HundGrund är helt enkelt kursen för dig som älskar hundar och älskar att lära dig nya saker, oavsett om du är nybörjare eller landslagsmedlem!
Gör som över 1000 andra hundägare genom åren gjort och skaffa dig nya kunskaper, nya hundtokiga bekantskaper och utbilda dig och din hund tillsammans hos oss på Järfälla Brukshundklubb och Rose Hedman från RM’s Hundcenter!

Datum kommer inom kort!

Kursanmälan.

• Här väljer du den kurs du är intresserad av att gå hos oss.

• För att gå våra kurser krävs medlemskap i Järfälla Brukshundklubb, under fliken "Om vår klubb" hittar du information om medlemskap.