TRäning och tävling på Järfälla Brukshundklubb

Vi arrangerar tävlingar och för den träningssugne står vår klubb till förfogande för aktiviteter. I kalendern hittar ni eventuella bokningar av klubben och kurser har givetvis företräde, men det finns gott om plats på vår klubb så medtag glatt humör och eventuellt en hund att träna!  Vi ses!

VÅRA TÄVLINGAr

Järfälla Brukshundklubb bjuder in till Distriktmästerskap i BSL och IGP!
När då?
10 maj smäller det till så gå in och anmäl dig redan nu!
Är du publik? Missa inte att komma och titta på denna fartfyllda dag!

13 maj kan du som tävlar startklass och lydnasklass 1 komma och tävla hos oss, och är du inte tävlande så är du självklart välkommen och ta en fika, kika på de tävlande och snacka med trevligt folk!

26 september blir det BSL och IGP prov. Kom som du vill, tävlande eller publik. Du är välkommen oavsett!

ÖPPET HUS för hundälskare!

Öppet Hus är ett utmärkt tillfälle att besöka oss och lära känna såväl klubben som andra hundälskare, så missa inte dessa härliga kvällar utan skriv in dem i almanackan på en gång!

Vi anordnar bland annat olika teman under flera av dessa kvällar, kika i vår kalender här för att vara säker på att du har koll på vilka spännande aktiviteter som väntar!

Träningsgrupp IGP och BSL

IGP och BSL är en tränings och tävlingsform där disciplinerna spår, lydnad och skydd (endast IGP) ingår.
Utöver dessa två så finns det ytterligare förgreningar inom denna sport som man kan läsa mer om här.

På måndagar klockan 18:15 tränar vår IGP och BSL-grupp, till denna grupp välkomnar vi dig som söker träningskamrater för just denna gren.
Vi vill även förtydliga att gruppen inte är likställt med kursverksamhet utan i gruppen hjälps vi åt och peppar varandra i vår träning. Kika gärna på våra aktuella kurser här

För skyddsträning gäller att det aktiva ekipaget skall bedömas lämpligt samt äga rätt att träna och tävla i skyddsarbete, denna bedömning görs av tränings- och skyddsansvarig.

Varmt välkomna till ett härligt gäng! Vi ses på måndag!