TRäning och tävling

Järfälla brukshundklubb anordnar träningar, tävlingar och under årets ljusare stunder så anordnas Öppet Hus för alla fika- och träningssugna!
På klubben bedrivs säväl tävlings- såväl som träningsaktivitet och är man som medlem intresserad av att arrangera träningar eller andra spännande aktiviteter så är man varmt välkommen att ta kontakt med oss.
Är du nyfiken på klubben? Kanske är du intresserad av att bli funktionär?
Vi letar alltid efter eldsjälar som vill vara med och driva klubben framåt så tveka inte att ta kontakt med oss om du känner att detta stämmer in på dig. Vi ser fram emot att få träffa dig!

välkomna till järfälla brukshundklubb!

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss så svara vi så fort vi har möjlighet!

ÖPPET HUS för hundälskare!

Öppet Hus är ett utmärkt tillfälle att besöka oss och lära känna såväl klubben som andra hundälskare, så missa inte dessa härliga kvällar utan skriv in dem i almanackan på en gång!

Vi anordnar bland annat olika teman under dessa kvällar, kika i vår kalender här för att vara säker på att du har koll på vilka spännande aktiviteter som väntar!

Promenad eller löpning?

Några utvalda måndagar så kan man få sällskap av våra hurtbullar för en promenad eller löptur med hund, samling klockan 18:oo vid klubbstugan för avfärd!

Kolla här så du vet vilka måndagar som du inte får missa!

Medtag strålande humör och bär kläder efter väder och aktivitet! Vi ses!

Träningsgrupp IGP och BSL

IGP och BSL är en tränings och tävlingsform där disciplinerna spår, lydnad och skydd (endast IGP) ingår.
Utöver dessa två så finns det ytterligare förgreningar inom denna sport som man kan läsa mer om här.

På måndagar klockan 18:15 tränar vår IGP och BSL-grupp, till denna grupp välkomnar vi dig som söker träningskamrater för just denna gren.
Vi vill även förtydliga att gruppen inte är likställt med kursverksamhet utan i gruppen hjälps vi åt och peppar varandra i vår träning. Kika gärna på våra aktuella kurser här

För skyddsträning gäller att det aktiva ekipaget skall bedömas lämpligt samt äga rätt att träna och tävla i skyddsarbete, denna bedömning görs av tränings- och skyddsansvarig.

Varmt välkomna till ett härligt gäng! Vi ses på måndag!