TRäning och tävling på Järfälla Brukshundklubb

Vi arrangerar tävlingar och för den träningssugne står vår klubb till förfogande för aktiviteter. I kalendern hittar ni eventuella bokningar av klubben och kurser har givetvis företräde, men det finns gott om plats på vår klubb så medtag glatt humör och eventuellt en hund att träna!  Vi ses!

VÅRA TÄVLINGAr

Skulle ni missade vårens tävlingar så kommer chansen på nytt den då vi har lydnadstävlingar den 6 oktober på vår härliga klubb. Välkomna!

Ps. Vi anordnar träningstävling den 2 oktober, missa inte det! Ds.

ÖPPET HUS för hundälskare!

Öppet Hus är ett utmärkt tillfälle att besöka oss och lära känna såväl klubben som andra hundälskare, så missa inte dessa härliga kvällar utan skriv in dem i almanackan på en gång!

Vi anordnar bland annat olika teman under flera av dessa kvällar, kika i vår kalender här för att vara säker på att du har koll på vilka spännande aktiviteter som väntar!

Promenad eller löpning?

Några utvalda måndagar så kan man få sällskap av våra hurtbullar för en promenad eller löptur med hund, samling klockan 18:oo vid klubbstugan för avfärd!

Kolla här så du vet vilka måndagar som du inte får missa!

Medtag strålande humör och bär kläder efter väder och aktivitet! Vi ses!

Träningsgrupp IGP och BSL

IGP och BSL är en tränings och tävlingsform där disciplinerna spår, lydnad och skydd (endast IGP) ingår.
Utöver dessa två så finns det ytterligare förgreningar inom denna sport som man kan läsa mer om här.

På måndagar klockan 18:15 tränar vår IGP och BSL-grupp, till denna grupp välkomnar vi dig som söker träningskamrater för just denna gren.
Vi vill även förtydliga att gruppen inte är likställt med kursverksamhet utan i gruppen hjälps vi åt och peppar varandra i vår träning. Kika gärna på våra aktuella kurser här

För skyddsträning gäller att det aktiva ekipaget skall bedömas lämpligt samt äga rätt att träna och tävla i skyddsarbete, denna bedömning görs av tränings- och skyddsansvarig.

Varmt välkomna till ett härligt gäng! Vi ses på måndag!