vill du bli medlem hos oss?

För att bli medlem hos oss så krävs det att du fyller i formuläret nedan och erlägger din medlemsavgift.

Helbetalande: 550 kronor
Delbetalande: 200 kronor
Familjemedlem: 70 kronor
Betalas till Plusgiro 913783-7

Uppge alltid ditt namn på betalningen och om du valt att bli delbetalande eller familjemedlem så uppge även ditt eller din familjemedlems nuvarande medlemsnummer i SBK.

Du kommer genast att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan och så fort vi registrerat dina uppgifter så kommer du erhålla ditt medlemskap i Järfälla Brukshundklubb.

• Du som önskar vara delbetalande medlem ska här uppge ditt medlemsnummer i SBK.
    Om du önskar bli familjemedlem ska du här uppge den helbetalande familjemedlemmens medlemsnummer i SBK.
  • Härmed godkänner jag att ovanstående uppgifter får behandlas av Järfälla Brukshundklubb för registrering av medlemskap.