Vad eller vem är då Öppet Hus till för?

Alla medlemmar är välkomna att komma, egen träning tillsammans med andra klubbmedlemmar kan ge oerhört mycket mer än vad vi tror.
Öppet Hus är till för dig som vill träna din hund oavsett klass eller kunskaper.

Att efter avslutad kurs ha möjlighet att få råd och tips även i fortsättningen och för att kanske "hålla igång" träningen mellan kurserna.En instruktör/handledare (olika personer varje tillfälle) kommer att finnas tillgänglig för att hjälpa till och håller även i platsliggningen (ej med skott).

Det är inte meningen att det ska bli "kö" hos instruktören/handledaren utan att kommendera ett moment för någon annan kan vi alla hjälpa varandra med.

Träna med oss

… onsdagar från kl 19.00 är appellplan tänd och det finns alltid någon som ansvarar för platsliggning vid ca. 19.30 om önskemål finns.

Plastliggning med skott görs klockan 18:30 vissa tisdagarr/ljusa årstider. Kostnad 20 kronor.

Varmt välkomna önskar HUS!

Regler eller detta gäller på JBK:s Öppet Hus:

Öppet hus för alla SBK-medlemmar (med hänvisning till försäkringsfrågor).

På parkering råder strikt koppeltvång. Parkera gärna din bil så att din eller andra hundar utsätts för så lite störning som möjligt.

På appellplan visar vi varandra hänsyn, endast lösa hundar som klarar det.

Fiket är öppet!

....det finns kaffe, dricka, bulle, kaka, godis m.m. till självkostnadspris i stugan.

Välkommen!

Foto: A-C Stareborn