Hundägarutbildning/HUS

Som hundägare är du säkert fylld av entusiasm och ambitioner om hur din hund ska utvecklas och hur ni tillsammans ska forma er tillvaro. Oavsett om du vill ha en kamrat på långa sköna skogspromenader, en trogen vän i vardagen eller tänker syssla med någon form av hundsport är hundens grundläggande träning en förutsättning för att ni ska ha en mysig och trevlig gemenskap.

Det är hundens stora förmåga till inlärning och vilja att samarbete som gjort den till människans bästa vän. Naturligtvis är din förståelse för hundens beteende en förutsättning för ett lyckat samarbete.

Hunden behöver omsorg, utbildning och meningsfull sysselsättning. Hos Brukshundklubben står hunden i centrum. Det innebär att handhavande och träning sker utifrån hundens naturliga förutsättningar. Varje hund kan påverkas genom positiv inlärning. Varje hund - liten som stor – är välkommen i Brukshundklubben.

Foto: A-C Stareborn