en av 13 lokalklubbar inom
 SBK Stockholmsdistrikt

Hitta till klubben

E-postadress

Klubben skulle behöva uppdatera medlemmarnas
e-postadresser. Om du klickar här kommer du till ett formulär där du kan ange din aktuella adress.

Valpkurs på Järfälla BK! (Kursen fullsatt)

Intruktör: Maria Tållheden

Hjälpinstruktör: Agneta Norén

Kursstart: 12/9 - 2017 (5 st tillfällen)

Nu är det dags för en ny valpkurs i Järfälla BK.

Se mer information under Kurser:

Öppethus!

Öppethus har kört igång på onsdagar mellan 19.00-21.00.
Stugan är öppen, kaffet är på och appellplan tränas det på!

Vi ses på onsdag!

Funktionärer sökes!

Vill du lära dig något nytt, sätta dig in i en ny tävlingsgren eller engagera dig lite mer i klubben?

Tävlingssektorn efterlyser frivilliga som vill hjälpa till som funktionärer på våra tävlingar, det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van funktionär/hundförare!

Att hjälpa till på tävlingarna är roligt och lärorikt. Du får se duktiga tävlande, lära dig massor om de olika tävlingsgrenarna, träffa glada och trevliga förare, hundar och klubbmedlemmar!

Kom och hjälp oss att gör våra tävlingsdagar trevliga för både tävlande och funktionärer!

För mer info kontakta Silvana Ahleby på tavling@jarfallabk.se