Våra instruktörer

Här ser du våra instruktörer.

FREDRIK JELVING

Jag är en av klubbens Allmänlydnadsinstruktörer. Jag har en Rottweilerhane, Wigor 1 år. Wigor är framtiden, han kan inte så mycket just nu men har börjat vara riktigt trevlig att spåra med. Tävlingar är något jag brinner för och jag är utbildad till tävlingssekreterare, tävlingsledare och nu också domare.

HELENA NYBERG
Jag har en Rottweilertik, Wera 5,5 år och en Holländsk Herdehund, Is 1,5 år.

Jag startade mitt "hundliv" med min Rottweilertik Aska som jag tävlade Elitspår och lydnad med. Hon var även utbildad tjänstehund inom hemvärnet.
Med Wera tävlar jag spår. Är så glad för min nya hund Is som jag just tränar spår, sök och IPO med. Vi har tävlat appellklass spår och är uppflyttade till lägre klass samt att vi har fått ett första pris i lydnadsklass 1.

Jag är utbildad SBK instruktör och har i JBKs regi haft valp, unghund, allmänlydnad och tävlingskurser. Har även haft en del prova på kurser, framförallt i spår.

Utöver instruktörsrollen är jag sammankallande i Tävlingssektorn och är utbildad tävlingssekreterare och tävlingsledare.

AGNETA NORÉN

Jag har en Briardtik som heter Pyla och är 11 år och en Kelpiehanne Hopp som är 2 år .
Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och SBK instruktör och har haft en hel del kurser av olika slag, från grundkurser till lydnadskurser och specialkurser. I min roll som instruktör hoppas jag kunna förmedla den glädje man får av att träna med sin hund och att bara fantasin sätter gränser för vad man kan lära hunden.

Jag sitter med i HUS på Järfälla BK och har varit aktiv inom klubben sedan 2004.

Pyla och jag har tävlat i Lydnadsklass 3, högre spår och lägre sök.
Jag har vallat med henne, men mer på hobbynivå.

Hopp kommer jag att valla med och satsa på söket och Lydnadslydnaden vi har ännu inte börjat tävla ännu men hoppas komma ut på tävlingbanorna i höst.