Nytt! Kursutbud - Våren - 2016

Vi tar endast emot anmälningar via vår hemsida!
Fyll i anmälningsformuläret under "Kursanmälan".
Anmälan är bindande.

För att behålla sin kursplats, så måste kursavgiften vara betald SENAST 1 vecka efter anmälan!
Betala till PG: 91 37 83-7 Järfälla Brukshundklubb Ange "Kurs"+ ditt namn

Medlemskap i JBK måste lösas, detta pga försäkringar. Din hund och du blir alltså försäkrad utifall något skulle hända under kursen gång. För ytteligare info titta under fliken medlemskap.

Valpkurs på Järfälla BK!

Instruktör: Agneta Norén
Datum:
8/9 kl. 18:45 - 21:15
15/9 & 22/9 kl. 19:00 - 21:15
1/10 kl. 10:00 - 14:00

4 st tillfällen

Pris:
1200 kr för medlemmar i JBK
1450 kr för icke medlemmar men medlem i annan brukshundklubb ansluten till SBK.

Har du fått hem din hund under sommaren och den är mellan 3-6 månader, då är det dags.
Denna kurs är för alla intresserade och vi lär både Husse och Matte (och självklart hunden) hur man på bästa sätt skapar kontakt med varandra.

• För dig med valp i ålder 3-6 månader.
  • I kursen ingår både teori och praktiska övningar.
  • Teori: Relation och kommunikation hund-människa, hundens utvecklingsperioder, inlärning, individuella egenskaper, hundhållning, ansvarsbestämmelser, skötsel, sjukvård, m m.
  • Praktiska övningar: Kontaktövningar, inlärning av sitt, ligg, gå fint, inkallning, förbudsträning, lek, passivitet och nosarbete.

Betala till PG: 91 37 83-7 (Järfälla Brukshundklubb). Ange vilken kurs det gäller + ditt namn.

Av försäkringsskäl krävs medlemsskap i Järfälla BK (helbetalande, delbetalande eller familjemedlem, enligt anvisningar under "Anmälningsrutiner" respektive "Bli medlem" på vår hemsida.

För mer information kontakta kursansvarig på e-postadress: kurskansli@jarfallabk.se