Nytt! Kursutbud - Hösten-2017

Vi tar endast emot anmälningar via vår hemsida!
Fyll i anmälningsformuläret under "Kursanmälan".
Anmälan är bindande.

För att behålla sin kursplats, så måste kursavgiften vara betald SENAST 1 vecka efter anmälan!
Betala till PG: 91 37 83-7 Järfälla Brukshundklubb Ange "Kurs"+ ditt namn

Medlemskap i JBK måste lösas, detta pga försäkringar. Din hund och du blir alltså försäkrad utifall något skulle hända under kursen gång. För ytteligare info titta under fliken medlemskap.

Valpkurs på Järfälla BK!

Instruktör: Maria Tållheden

Hjälpinstruktör: Agneta Norén

Datum (5 st tillfällen):

12/9, 19/9, 27/9, kl 19.00-21.15

7/10, 8/10, kl 10.00-14.00

Pris:
1200 kr för medlemmar i JBK

1450 kr för icke medlemmar men medlem i annan brukshundklubb ansluten till SBK.

Nu är det dags för en ny valpkurs på Järfälla BK.

För dig med valp i ålder mellan 3-6 månader.

I kursen ingår både teori och praktiska övningar.

Kursens innehåll:

Teori:

Relation och kommunikation hund-människa, ledarskap, dominans, hundens utvecklingsperioder, inlärning, individuella egenskaper, hundhållning, ansvarsbestämmelser, skötsel, hund- och sjukvård, miljöträning mm.

Praktiska övningar:

Kontaktövningar, inlärning av sitt, ligg, gå fint, inkallning, förbudsträning, lek, miljöträning, hundvård, passivitet och nosarbete.

Betala till PG: 91 37 83-7 (Järfälla Brukshundklubb). Ange vilken kurs det gäller + ditt namn.

Av försäkringsskäl krävs medlemsskap i Järfälla BK (helbetalande, delbetalande eller familjemedlem, enligt anvisningar under "Anmälningsrutiner" respektive "Bli medlem" på vår hemsida.

För mer information kontakta kursansvarig på e-postadress: kurskansli@jarfallabk.se