Nytt! Kursutbud - Våren - 2016

Vi tar endast emot anmälningar via vår hemsida!
Fyll i anmälningsformuläret under "Kursanmälan".
Anmälan är bindande.

För att behålla sin kursplats, så måste kursavgiften vara betald SENAST 1 vecka efter anmälan!
Betala till PG: 91 37 83-7 Järfälla Brukshundklubb Ange "Kurs"+ ditt namn

Medlemskap i JBK måste lösas, detta pga försäkringar. Din hund och du blir alltså försäkrad utifall något skulle hända under kursen gång. För ytteligare info titta under fliken medlemskap.

Valpkurs på Järfälla BK!

Instruktör: Agneta Norén
Datum:
8/9 kl. 18:45 - 21:15
15/9 & 22/9 kl. 19:00 - 21:15
1/10 kl. 10:00 - 14:00

4 st tillfällen

Pris:

Har du fått hem din hund under sommaren och den är mellan 3-6 månader, då är det dags.
Denna kurs är för alla intresserade och vi lär både Husse och Matte (och självklart hunden) hur man på bästa sätt skapar kontakt med varandra.

• För dig med valp i ålder 3-6 månader.
  • I kursen ingår både teori och praktiska övningar.
  • Teori: Relation och kommunikation hund-människa, hundens utvecklingsperioder, inlärning, individuella egenskaper, hundhållning, ansvarsbestämmelser, skötsel, sjukvård, m m.
  • Praktiska övningar: Kontaktövningar, inlärning av sitt, ligg, gå fint, inkallning, förbudsträning, lek, passivitet och nosarbete.

Nose Work fortsättningskurs.

Instruktör: Daniella Mondino (diplomerad Nose Work instruktör)

Datum: 26/5, 2/6, 9/6 kl. 19:00-21:00
3 ggr á 2 timmar

Pris: 1000:-

Har du redan gått en grundkurs och vill lära dig och din hund ännu mer om denna superroliga sport och aktivering Nose Work?! Då är detta kursen för dig!

Kursens innehåll: Vi träffas 3 ggr 2 timmar per gång. Vi blandar teori med praktik. Vi tränar vidare på doften Eukalyptus i fordonssök samt utomhussök. Vi kommer prata och träna på olika störningsdofter, som tillkommer i klass 2. Avslutningsvis kommer vi sista träffen att testa på en liten ”träningstävling” där alla momenten ingår. (Behållarsök, inomhussök, utomhussök samt fordonssök) Vi tävlar inte mot varandra utan man ”tävlar” mot sig själv och detta ska endast vara en rolig grej!

Kursen lämpar sig för hundar över 6 månader

Betala till PG: 91 37 83-7 (Järfälla Brukshundklubb). Ange vilken kurs det gäller + ditt namn.

Av försäkringsskäl krävs medlemsskap i Järfälla BK (helbetalande, delbetalande eller familjemedlem, enligt anvisningar under "Anmälningsrutiner" respektive "Bli medlem" på vår hemsida.

För mer information kontakta kursansvarig på e-postadress: kurskansli@jarfallabk.se